Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 10 d'agost de 2010

No quedaran Camps més nets

Han de tenir el club molt brutot, els valencians del pp, perquè Madrid autoritze i reconega que Camps, malgrat la corrupció destapada, i una escassetat mental tan pública, siga el millor dels candidats possibles. Ho saben, no són idiotes. Com saben que, després de tot el que hom ha escrit, i el que ha plogut, Camps és un polític finiquitat. Ara, l’ombra de l’Opus és llarga, i fins i tot Cospedal, o el Plan-Pons, o el capità Persil-Rajoy han d’empassar-se el mal menor. No tenen ningú, que no n’hi ha ni un pam de net a València; i encara si hagueren pensat amb algú, n’hi ha amb més poder que no els han deixat triar res més.
Amb aqueixa peladella, juguen i guanyen. Guanyen eleccions, però no guayen respecte moral, ni autoritat, ni reconeixement europeu, que Europa no és idiota ni sorda ni cega. 
Els tres presidents provincials encausats, els consellers, la mà dreta d’en Camps, l’extremadreta d’en Camps, l’altra que ells no anomenen mai, alcaldes, regidors, tot és tan brut i corrupte que no saben on pouar-ne un, un de sol, que siga diferent i estiga net. Completament net.
Ves si el percal és gros, i greu, que han decidit de perpetuar la corrupció, legalitzar-la, amb aquell home que ja és més mort que viu, per assegurar la plaça forta de València. També saben que no podran demanar joc net, ni noblesa, ni política edificant, perquè fa anys que viuen de les caixes públiques, de contractes dobles, de comissions en efectiu, d’empreses fantasma, de regals i altres excuses que amaguen una doble comptabilitat pública, econòmica i política. Han jugat i ho han fet tan malament, que són a la ruïna absoluta, descoberts, i no els queda ni vergonya per dir, ens retirem de la partida. Hem perdut. No ho saben fer. Tenen la cara de dir, nosaltres continuem jugant, i que rebenten els altres, si no tenen prou lleu.

L’oposició, per com som els valencians, faria bé d’anar a la presó de Picassent a triar el creminal més infame i desgraciat, per comprovar si, jugant amb les mateixes armes de fidelitzar el gansterisme com a política, són capaços de fer-los ombra.
Els valencians tenim una banda de lladres a la política, lladregots maldestres i brutots, i si res no atura el fariseïsme de polítics ultra-pedofílics, el final del malson encara ens sorprendrà negativament. 
Ells també saben que encara no han tocat fons. 



  1. Els del PP sembla que només saben que el ‘Sit’ va conquerir les muralles de la ciutat de València després de mort. I amb això ja els hi va bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent