Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Som una caragolada (3)

Venim d’un sopar excels a la partida del Brucar, una trobada que no podíem evitar, malgrat els concerts, les presentacions i les festotes de celebració concentrades a Benaguasil. Un sopar a la fresca, entre amics, anual, amb aquella exquisitesa de mandonguilles que  ningú no prepara com Lola, vins, cerveses, caves, melons, coques, les llonganisses, les botifarres, la tomata, semblava que preparàvem l’assalt al nord, a la Catalunya estricta, que és d’això que vindré a parlar-vos, finalment: ho ha escrit i m’ho referenciarà el mestre de conversa Blesa, però sense haver-li-ho llegit, jo també trobe que, si els de dalt s’independitzen, als valencians i als illencs ens tocarà pagar el doble. El que paguem i i el que haurem de pagar perquè l’espanya eterna, i mundialment beneïda,  continue mamant i vivint parasitàriament (home, he begut, naturalment).
Sort que els responsables del nord, consellers, vicepresidents, o presidents del parlament, finalment no faran ús d’aquella força polièdrica del 10J, que per ells ja s’està molt còmodament assentat en la solidesa de la mamelleta parlamentària i funcionarial. De segona classe, autonòmica i constitucional si ho voleu, però extremadament sucosa, com els caragols cristians, quan la salsa és feta d’aquella mestria que hi dipositava la nostra veïna Vicentica. 
Pagarem el justetet, trenta anys més, quaranta, fins a la independència dels caragols moros i dels caragols cristians. O anem tots plegats, o ens quedem d’estatgers, mecaguen les corfes.
D’avellanencs, de caragols avellanencs ni parlar-ne, que tenim una classe, i solament que això ens faltaria.



  1. Llegiu-ho ací 

    Sopar explèndid. Voltants de molt boníssima gent. Després d’escriure això vaig creure que el que cal és estalonar els principatins (escolans, boy scouts inclosos) a vore si els valencians s¡ s’espavilem !
    Jo crec que una de les bases del blaverísme valencià o gonellisme mallorquí rau en la crença íntima per part d’ells és saben de que tenim raó els independentistes. Però si la pena la transportem entre els tres és més lleugera la cosa.   

    Això és una cosa, UNA ALTRA QUE VINGUEN, els principatins o qualsevol altre, A DIR-TE ALLÒ QUE ELLS NO PODEN, NI SABEM COM FER.

    una abraçada per  tots. Gràcies

    PS: el Mestre, no per la titulació sols, eres tu  

  2. Nosaltres tením la dot : un bon grapat d´intel.lectuals , artistes, gent de la faràndula, parc temàtic, circuit de formula 1, modistos i trajes, taronjes , melons i carabasses , renegats i delators, tota classe de putes (vegeu LA REGINA DE LA POBLA…-pag 77 i seguents-), quatre equips de primera, pelotaris, un pirata a Castelló i un parell de lladres més avall…. i si cal per acabar-ho d´adobar fiquem la farmàcia.
          Salut ,força al canut i aroma a la palom@.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent