Camps, però de moniatos.

Més de cinquanta mil alumnes no podran estudiar l’any que ve en la llengua del país, per imposició política del conseller i el seu presidentet. En canvi, el presidentet i el seu conseller proposen de canviar les normes, si n’hi ha famílies que així ho demanen, perquè puguen estudiar exclusivament la llengua d’ells, que no la dels valencians. 

Tanquen els repetidors de l’única Tv amb la llengua del país, almenys l’única que programa tota la graella en la llengua del país, en canvi autoritzen tot de subproductes televisius, que actuen contra la llengua dels valencians; fins i tot en el seu propi canalet, peguen per disminuir la programació en valencià i tant se val.

Prohibiran fins i tot l’única ràdio del país d’abast i programació amb una mínima decència, en canvi de permetre altres mitjans adelerats de l’insult, la falsedat o la incapacitat mediàtica i cultural.

Prohibiran i permetran segons que els convinga, contra la informació, contra la formació, contra la llengua, contra l’escola, si pogueren, contra l’optimisme, contra la vida.

Xe, si ells voldrien moniatos, Camp(s) de moniatos exclusivament.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *