Prendre la paraula

jordimartifont

4 de setembre de 2010
2 comentaris

Festa Estellés, la veu d’un poble

Avui se celebra la Festa Estellés, la veu d’un poble, i una vintena de poblacions del País Valencià i una del Principat recordaran un dels més grans poetes de la llengua catalana del segle XX. És una celebració nova basada en la poesia, el menjar i el fet de compartir els moments intensos entre totes i tots, al voltant de la llengua i el menjar. Segur que l’any que ve i els propers aquesta serà una de les festes emblemàtiques de la llengua i la literatura catalanes en totes les seves diverses formes.
A Tarragona tenim poderoses raons per fer-la l’any que ve però avui, potser, encara hi som a temps. Almenys en la intimitat, que deia l’Asnar. De moment, recordem Estellés i sobretot la seva poesia en tota la seva amplitud, que sempre és exageradament excessiva i per tant plaent.

  1. Bondia Jordi, anit en el consolat del mar de Benaguasil es feu la festa pel gran poeta Estelles, l´organitza un gran home Carles Subiela que es mereixs un gran homenatge per tot el fa per la nostra cultura, si la vols vore busca   Desde LLiria cap a itaca i han posat u video que no està molt be pero es pot vore, alli tambe vaig fer jo alguna coseta, cantí tambe una albada, espere t´agrade

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!