Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 9 d'abril de 2010

Rita perd l’autoritat moral

Les imatges del Cabanyal posen els pèls de punta. Pel valor d’aquells ciutadans defensant la casa, el barri, el patrimoni, de l’un costat. Per l’odi de la policia espanyola i per l’odi de la policia municipal, que un sempre pensa que devien ser una cosa diferent, que són per una altra cosa, que no per acarnissar-se d’aquella manera.

Aquells policies d’espanya i la policia municipal de València hauran sopat aquesta nit a casa, amb les seues famílies, hauran allitat els seus fills, als llits de casa, al seu barri mateix. Sense pensar que unes hores abans, l’odi i els colps que llançaven contra homes i dones i joves, amb aquella virulència, tenia a veure amb un ofici, el de policia, que ataca veïns pacífics, asseguts a terra, defensant, en una acció de protesta tranquil·la i civilitzada, una oposició a la destrucció.

Amb raó o sense, una protesta d’aqueixa mena no mereix, mai de la vida, una resposta d’aquell calibre, perquè mostra quina mena de policia tenim, quina mena de responsables polítics tenim, quina és la trampa d’aquesta democràcia que solament que ha sabut resoldre els conflictes a colps.

-S’imaginen que a l’escola, davant una prostesta pacífica, lícita o no, els mestres agafàrem les porres i començàrem a atonyinar els joves i a obrir-los el cap en canal?
-S’imaginen el parlament o les Corts, quan els uns fan el ridícul contra els altres, enviàrem la policia a resoldre la mediocritat dels polítics en els seus debats i en les seus formes?
-S’imaginen que tots aqueixos fills de puta dels Gürtel, lladregots, malparits, els enviàrem un centenar d’antiavalots per escarnir-los les costelles?
-S’imaginen que enviàrem els mateixos municipals amb casc i porres contra bisbes i rectors abusadors de xiquets, perquè els trencaren els braços i les cames?
-S’imaginen que nosaltres mateix ens rebotàrem i…

No. No ho imagine, perquè si l’alcaldessa d’una ciutat solament que sap resoldre un conflicte pacífic mitjançant l’agressió, els colps, i l’odi mostrat avui al Cabanyal, és que la dona, Rita, ha perdut els papers i la veritable autoritat moral del polític.
Això d’avui al Cabanyal és de vergonya, no és democracia, ni civilització, ni cultura ni patrimoni. L’alcohol, Rita, no aporta cap millora al debat. Ni sentit comú, ni pes específic. El volum i la força, tot i que vestida de roig llampant, què voleu, no afegeix intel·ligència al mono, si no és que és d’anís. 

-Com poden ser tan bèsties! –s’exclamava ma mare davant aquelles images.
-Però eixos homes que peguen d’aqueixa manera -es demanava mon pare-, no ho saben arreglar d’una altra manera?, i se n’ha anat per no veure-ho.

Supose que els 139.000 socis del PP valencià estaran ben pagats i contents d’aqueixes imatges. I ho haurien de dir, si estan a favor o en contra, d’aqueixa violència gratuïta. Sobretot per saber si l’homínid que avui han trobat uns científics té res a veure amb l’evolució dels valencians, encara que ho siga mínimament.



  1. Aquesta gent pepera comença a mostrar-se sense carasses, com són, perquè es troben assetjats davant l’opinió pública per tots els cassos de corrupció. Cassosde corrupció que han destapat els diaris mentre alguns jutges fan mans i mànigues per tapar-los. Cassos de corrupció que mostre vertaderament la naturalessa d’aquests fills i fidels deixebles del frnaquisme.

    La gota que fa vessar el got ja fa temps que ha caigut i aquestes imatges ho demostren. El poble, la ciutadania lliure ha de despertar i reaccionar. Ja n’hi ha prou de política coenta. grollera, barroera, victimista, manipul·ladora i mentidera. Ja n’hi ha prou de lladres i vampirs a casa nostra. Home!!

  2. De l’autoritat moral de Rita no cal parlar-ne: no en té, ni ha tingut, però que en Peralta, antic militant comunista, advocat, persona amb un passat de lluita per les llibertats i la democràcia, tinga el valor de dir que “els veins no devien trobar-se allí” per a justificar la brutal actuació policial, això és molt més complicat d’entendre. Tens raó quan dius que els pperos blavencians estaran molt contents amb aquestes imatges, per partida doble: llenya als d’esquerres violents (segons Rita), duta a terme pels d’esquerres. Així ens va al País Valencià!

  3. Després de viure ja un grapat d’anys de gestió política per part de la gent del partit popular i constatar que les formes d’actuar són cada volta més partidistes (informatius de Canal 9 completament manipulats, enderrocament de cases en el Cabanyal, transvassament aigua de l’Ebre, el vergonyós Cas Gürtel amb vestits inclosos de “l’Honorable” President que sempre es paga de la seva butxaca la roba, el senyor Fabra en Castelló, …); crec que cal fer-se una pregunta: com pot ser que cada volta que fan eleccions trauen més i més representats aquesta gent que tan sols mira cap a Madrid?

    La resposta que jo trobe és senzilla: En un país de borrecs sempre hi ha un govern de llops. És així de senzill, aquestes persones estan governant per què la societat valenciana els vota cada vegada amb més entusiasme malgrat els casos de corrupció o de nefasta gestió que facen.

    No trobareu una baixada de vots en les properes eleccions ni cap altra reacció per part dels votants del Partit Popular, per això jo em pregunte: No tenim allò que ens mereixem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent