Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 8 d'abril de 2010

Rita, quina polidesa!

Estil no en té, la dona, ni gaire classe, ni senzillesa, però és popular, i un pel borratxa, que no és cap delicte, en política no. Ara, afirmar que no hi ha cap imputat, o acusat, o corrupte, o sospistós de corrupció en cap dels 139.000 socis de quota del PP és una mentida com un cabàs. Un exabrupte propi d’un alcohòlic.
Perquè si algú va dir que venia a enriquir-se, a tocar la caixa dels diners, a aprofitar-se’n, van ser ells els primers, els polítics del PP. No van dir que venien a servir el poble, a gestionar el bé públic, a treballar pel bé comú, no. Venien a omplir-se les butxaques, segons Zaplana, Sans i companyia. Passava que hi havia jutges amics que van decidir que aqelles proves que ho haguren parat tot, no servien, que quedaven anul·lades per improcedents.
Benvolguda Rita, excel·lentíssima, que un jutge dictamine que les proves no serveixen per error de forma no vol dir que vostés no hagen vingut a robar, que és el que fa anys que fan, amb impunitat i tota la legalitat permesa dels amics i estimats jutges de l’ànima.

Si ara es publica que vostés han rebut tot de regals de milers i de milions d’euros per favors, contractes i altres negocis, si han enriquit patrimoni, si han nomenat ambaixadors lladres de guant foradat, si han adjudicat centenars de contractes irregulars, si han engreixat despeses, si han organitzat des del luxe, si han aconseguit de desviar diners, milions d’euros, per a benefici propi i contra el mig milió de desocupats valencians, això, els jutges amics potser que els ho hauran perdonat, però vosté i els seus són, sens dubte, uns pocavergonya més grans dels que hi ha ara mateix a la presó de Picassent.

Ja sabem que tenen amics que els les passen totes: amics a dalt de tot. Però tant se val que cride més fort, més alt, o amb aquell to barroer tan poca classe: vostés han  aconseguit de desmillorar l’educació, desmillorar la sanitat, desmillorar la cultura, en canvi de guanys, luxes i capricis que ratllen la idiotesa, la malaltia, fins i tot l’esquizofrènia.
A més, menteix, perquè hi ha alcaldes, presidents de diputació, presidents i expresidents de govern del PP amb la merda al coll, però vosté és capaç de dir que, a València, com que es dutxem cada dia, tot és net, polit i transparent com un vidre.

Ni Pepe Pòtamo, recorda aquells dibuixos de l’aire huracanat?, no era capaç de fer un rot tan gros, tan fals ni tan dissortat. I ves que l’animalot solament que reoresenta un dibuix, però vosté, ho veiem i comprovem cada dia, és excel·lentíssima dels valencians.
Bona dona, si la poca traça del govern l’obliga a enviar la policia contra els seus veïns, vet ací el principi d’autoritat que la fa governar en aquesta democràcia de cabra i cornetí.
Polida?, neta?, honrada?, dona, no ens voldrà fer creure que és la primera llepada a l’òstia de combregar, com qui diu, la primera, o la segona…



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent