Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 5 d'abril de 2010

Ressurrecció Gürtel: Pasqua!

La coincidència no és casual. Res no és casual. Malgrat que els portantveus s’escarrassen a amagar els lligams, la relació, els diners i el finançament del partit.
Si Matas, Fabra, i uns centenars més de polítics se’n beneficiaven, de tants milions d’euros, potser que no siga finançament directe, del partit no, però és finançament dels polítics del partit, dels màxims dirigents, amb els seus palaus, cases, luxes, famílies, fills i néts, i de retop, per què no, dels 139.000 associats valencians al partit d’aquests dissortats homenics que ens hem triat, els valencians especialment, i ens han tocat de governants, descreguts de l’ofici respectable i públic de gestionar ajuntaments, diputacions, conselleries i governs.
Aquests putots de la política, hereus convençus de quaranta anys de dictadura de la qual encara s’enyoren, encara pensen que aquesta democràcia que va ordir una Transició mediocre i perdonavides, era per fer-se rics, sense deixar el feixisme, l’estil baix, que ja els anava bé per als seus lladrocinis continus de la hisenda pública, amb aplec de delictes que el conturbeni o la complicitat els deixa silenciar o perdonar a canvi de viure durant anys per damunt de possibilitats.
La Ressurrecció Gürtel, almenys, que no els deixe acabar les vacances com un Pasco.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent