Tercer any consecutiu que baixem a la ciutat

D’ací una hora els amics i els xiquets serem a la ciutat, a cal Pep, amb una safata de bunyols que ha fet la meua sogra i un programa que es va convertint en un ritual, de tres anys, que tampoc no cal exagerar. Però ja passa que, sobretot en falles, podem dir-la més grossa que ningú, perquè no et tanquen, ni comproven si la mentida fa mal. Ara fa uns minuts els telenotícies ja explicaven que demà arribaran a València dos milions de cotxes ( tampoc no exageraven), però sembla que se’ns ha apegat aquesta realitat del PP, a l’estil Canal 9, d’anar engreixant la realitat a la mesura de la conveniència política, si és que volem cridar l’atenció i que la gent es fixe en allò que diem. Els hotels al mil per cent, milions de turistes, ningú al món no s’ho vol perdre, som l’ull de l’huracà universal… I això que solament Xavi Castillo té el pedigrí d’exagerar una miqueta el que diu. 
Per exemple, tot això de passar tres dies sencers fent ballar les falleres per davant de la marededéu, com si tots els valencians fórem devots, o fidels, en directe a través de la TV tota aquella imatgeria casposa, ploramiques, durant hores i hores perquè el món sàpia com ens agafem les coses uns quants valencians. Tant se val la corrupció, el cas Gúrtel, la censura en les exposicions, la prohibició de músics i actors, el luxe dels polítics en canvi de mig milió de desocupats, l’assetjament sexual dels dirigents i els polítics valencians del PP, el puticlub de balconet de falles no canvia, fa anys que és el mateix i representa la bona vida valenciana d’usn quants aprofitats contra milers de valencians que no es creuen el país que han de viure: tot plegat ho obliden els valencians ràpidament si han d’anar a plorar davant la figa rapà, el bisbe, o la marededéu, tant se’ls en dóna, quatre que catorze, perquè si som estrafolaris, primitius o fatxendes, els valencians no caguem per mitja vora.
Demà, la segona part.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.