Tornen les falles!

“Ala pues, a disfrutar de la festa i ànimo!”
Cloenda del discurs de l’alcalde de Bétera en el lliurament dels premis fallers d’enguany, davant cinc-centes persones, aproximadament, que només hi ha fallers, falleres i poc de veïnat, tret dels quatre que s’han aguaitat als balcons. No és una festa gaire popular o extensiva, ara mateix al poble, per com lluu aquesta crida i la capacitat de convocatòria de tot plegat. Ara, sirollosos, festius ausaes, que no debades l’alcalde també ha demanat “coneixement i respecte per la resta de veïns.” Ara, banderes i estanqueres, carrers tallats, les falleres majors amb faixa espanyola, de servitud, i crisis, molta crisi que fa perillar alguna de les comissions. “No, no, allò important ja no és la falla, és la festa, la capacitat que tenim d’organitzar-nos la festa…”, excusen no pocs festers.
I jo que no volia escriure sobre la falla, enguany, però no me’n puc estar, que ahir a l’escola prou que vam arrodonir el dia amb una festota de por.  El zepelí! El zepelí!, encara em recorda mon pare quan traiem el sant fuster a la conversa, visca Sant Josep!
Demà, per cert torna Obrint Pas en directe, a Burjassot, amb els 121DB… Au, doncs, a gaudir de la festa i ànimo!

Post: gairebé ho oblide, els premis lliurats, si no recorde malament l’ordre, i perquè ho tingueu en compte els que sou fora: Gran Via de l’Est, 1r; País Valencià, 2n (li han canviat el nom al carrer, i ara el PP li diu
Gran via del Sud, ells diuen del Sur. País Valencià malgrat els anys i la història, els sonava massa a identitat valencianista), la Barraca, 3r; i l’últim dels premis, el 4t, per a la comissió Carraixet. 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Un pensament a “Tornen les falles!

  1. ugg boots is one of our <a href=”http://www.pluboots.com“>ugg boots</a> on sale styles. The ugg boots is<a href=”http://www.pluboots.com“>cheap ugg boots</a> and comfort.Raised stitched seams add texture and interest. ugg sheepskin boots Heel overlay with logo. Moisture-wicking lining keeps feet dry and comfortable. Flexible midsole, molded rubber traction patterned outsole.UGG is not expensive.is a pair of <a href=”http://www.pluboots.com“>Uggs on sale</a>.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.