Decatlon contra la llengua

M’arriba extraoficialment. Em demanen que no declare la font. Sobretot perquè és tan directa a la pròpia notícia que, les conseqüències, serien immediates. Terribles. I els càstigs no es farien esperar sobre algunes persones. Un senyor Douguet, o Duguet, que fa de director general del Decatlon l’Eliana, al Camp de Túria. De fet, segons monsieur Duguet, el pitjor del Camp de Túria, és la quantitat de gent que encara parla valencià, que ell no considera una llengua germana del català, no. Ell diu que tret del castellà, la resta de llengües no espanyoles no són llengües, sinó dialectes. Així que si tu et presentes a la selecció de personal, per trobar-hi feina, i et demanen les llengües que domines, juga-te-la que si parles valencià et marquen aquella casella d’indesitjable. En tot cas, t’obliguen que no l’uses davant els clients mai. Almenys si vols conservar la feina. Bé, alguns francesos ja se sap, com entenen el respecte per les llengües, per la llibertat i el respecte, quan hi ha en qüestió no solament la llengua i la llibertat, sinó els mínims que durant anys ells, els francesos, van defensar davant Europa i el món.
Comencem, doncs, una campanya a favor de la llengua, una altra més, que no contra Decatlon, ni els seus productes, ni els seus clients, ni els seus treballadors. Malgrat els Duguet, alguns francesos, i una qualitat/preu dubtable, d’alguns dels seus productes. 
No res, una campanya blocaire, a través de la xarxa, dels amics, contra els inútils, els desgraciats, i els ignorants que ataquen el Camp de Túria, que es pensen que poden arribar ací, plantar la seua empresa i instal·lar tot de manies i pegues xenòfoves i racistes. 

5 pensaments a “Decatlon contra la llengua

  1. Hi ha un Decathlon al Bonaire d’Aldaia. Un altre a València. Hi ha Esports Arnau i Altarriba a València, i hi un munt de llocs on comprar els estris esportius que no siga el Decatholon on treballa el senyor Duguet i cal ajudar-lo a entendre ls eu greu error. En una societat capitalista avançada i democràtica no cal cascar-los ni en el cap ni en els collons, que és per on es reprodueixen aquests paràsits, sinó en la butxaca. Ajudem-lo a recapacitar i, de pas, anar de pet cap a l’atur.
    Té uns efectes immediats. Féu-ne la prova i teniu l’èxit assegurat.

  2. Amics de camp de turia, sapigueu que l’accionista de DECATHLON és el grup ALCAMP, que és també accionista de LEROY MERLIN. Per a informació un gran part dels productes venuts en DECATHLON són fabricats a la Xina.

  3. Haveu provat a enviar-li una queixa mitjançant el web de Decathlon?
    Primer cal triar el centre de San Antonio, després punxar en “contactar” i després en “consulta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.