Règim atlètic sever

En realitat, és una excusa per no fer règim convencional, que m’he marcat un pla d’esport que els metges em recomanen per millorar la tensió, el colesterol i uns petits detalls més. L’edat que no perdona, els anys, i encara pitjors impossibles. A la piscina em trobe amb Miquel que potser és l’únic al poble que ve amb bicicleta, en aquella hora de la nit, enmig d’un hivern llarg i tan cru, caòtic al nord, que sembla que la pandereta, la cabra i l’escala tornen a passejar per les grans ciutats del Principat… Tenim unes infrastructures de fireta, i uns polítics de tercera divisió, triplet d’incompetents, en tots els sentits de la marxa. Doncs no vol el Virrei Hereu organitzar unes olimpiades d’hivern a Barcelona? Serà desgraciat, que a penes si neva a la possible ciutat organitzadora que han de cridar se salve qui puga i fill de puta l’últim a traure la pala!
Doncs, Miquel m’havia d’enviar una foto, que no té res a veure amb aquelles fotografies prohibides del PP, que pobres, és que ni pintant-los una mona baixen de l’arbre: es troben tan calcats, tant impresentables, tan remaleïdament insultants que no poden permetre que els vegen despullats tan cruament. 
Prohibeixen fotografies, prohibeixen músics, cantants, actors, prohibeixen allò que els delata una realitat que, de cara, quan es miren, els fa por i els provoca vergonya. Solament el cinisme, un estil tan baix, de tan poca classe, els permet d’anar empitjorant la cosa. Bous i falles!
El règim atlètic no acaba en la piscina, a quin sant.
 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Un pensament a “Règim atlètic sever

  1. Faries bé d’eixir a córrer mitja horeta tots els dies, o almenys de cada dos. Va molt bé per a les cames, el cor i el cap: oxigena el cervell i ajuda a oblidar, ni que siga per un moment, la merda en la qual ens estem ofegant.
    T’ho dic per experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.