Bàrbars del sud

Ahir ens van visitar un grapat de mestres de diverses escoles cooperatives de les comarques centrals de Barcelona. Tenim tres dies per explicar-nos, els valencinas, què fem, com ho fem, el grau de serietat i de rigor de l’escola cooperativa valenciana. Fóra bromes, com ens costa d’establir ponts de diàleg a dins del país. En el cas de l’escola, estem convençuts que podeu aprendre molt dels valencians, per il·lusió, per ànim, perquè l’entorn social i polític que vivim ens fa espavilar-nos, ens afua, i fa anys que ens movem amb professionalitat, que voldríem compartir més enllà de Vinaròs, sense perdre que solament som el 25% de l’alumnat total valencià. Sí, ja sé que barrege conceptes, però més o menys ja sé per on vull filar la proposta.Ahir va ser un goig aplegar els mestres a la nostra escola. Benvinguts.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.