Diari d'un Culer

Sovint comparen un gol amb un orgasme. No hi ha comparació, és millor un gol

15 de juny de 2005
1 comentari

Sayonara, baby!

Desconec si això de la gira pel Japó ens donarà gaire caler però, el cert és que no para d’oferir-nos imatges impagables. De les constants sorpreses -sovint desagradables- que ens ofereix la mundialització, la de veure un grup de nipons cridant "uh, uh, Oleguer" a l’aeroport de Tokyo és una de les que em quedarà gravada al cervell.

I els japonesos deuen ser així, quan se’ls hi posa una cosa el cap són els que la fan millor. Ja us dic jo que, al voltant del meu seient del Camp Nou, no hi ha gaire gent que cantí tant bé l’himne com ho feien els aficionats que van anar a rebre l’equip. Del que n’estic totalment convençut és que ho feien molt millor que jo quan, de petit, intentava cantar la cançó de Bola de Drac en japonès.

D’anècdotes n’hem escoltat i llegit moltes aquests dies als mitjans. Com el fet que els nipons aficionats al Puyol que porten la seva samarreta es posen també el braçalet de capità amb la senyera per dur l’uniforme complet. O la pancarta "Japó és Blaugrana" escrita amb un impecable català.

De totes les aportacions nipones a la gira, jo em quedo amb dues imatges:

La pancarta "madrid cabrón saluda al campeón" que segur que generarà un conflicte diplomàtic i obligarà a l’emperador a demanar perdó públicament en una portada al Marca.

El crack japonès que es va plantar a la grada de l’estadi olímpic amb una samarreta del barça i una estelada i a qui proposo que li donin ara mateix la insígnia d’or i brillants del club. Arigató company (o com es digui).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!