Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Una premsa mediocre

Diu el Levante a portada que ‘Grups de València es rebelen contra la imposició del català’. Ells no han de pertànyer a cap d’aquests grups, perquè ho diuen en castellà exclusivament, però de la manera que ho presenten semblaria que assenteixen, que hi ha imposició de la llengua a cada casa i al bar, a la TV, a l’escola, als diaris, a la resta dels mitjans, a l’empresa, al metro, a les perruqueries, als puticlubs… N’hi ha maneres de presentar les coses que ja mereixen un berenar de pa-oli-sal. Aquests prou que es guanyen també un entrepà de codonyat. No penseu que en llegir la notícia la cosa passa a més informada, o a raonablement més clara. N’hi ha un parell de noms, alguna associació de pelilis i poqueta cosa més rellevant. Però ells, a portada, per anar fent reflexió i debat imparcial. Encara com, per tocar-me els nassos, pegue un aguaït per aquests carrerons d’informació tan lluïda.



  1. Això forma part de la normalitat democràtica. Albert, el dia que quasi le treuen un ull a la regidora del BLOC per participar pacíficament en el Correllengua de Gandia, llegies el Levante i semblava que encara li havien fet un favor. Però, forma part de la normalitat democràtica, que diria -i diu cada vegada que pot- l’amic Ricardo Peralta, virrei de València i províncies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent