Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

15 d'agost de 2011
3 comentaris

Que algú li ho explique, al Bojan

Caldria que algú li ho explicara al xicon. I potser ell hauria d’actuar en conseqüència. Segons la premsa italiana, Bojan va partir un intent d’agressió a València. El de Linyola diu que ha estat perquè ell és català i hi ha mala relació entre valencians i catalans. S’ha equivocat absolutament i ha demostrat que no té ni idea de què va això. Éls qui han intentat agredir-lo no són valencians, ni de bon tros, sinó espanyols. Espanyols d’aqueixa Espanya la samarreta nacional de la qual ell defensa amb tant de fervor. Potser caldria que algú li ho explicara. O ell mateix, si realment té interès per conèixer l’arrel i la profunditat dels fets, podria preguntar-li a l’Oleguer. Ell sí que sap de què va això.

  1. Pobret, li han crescut més l’afany i els anys que el senderi. Moltes coses caldria explicar-li, potser així entendria on està i com. Llàstima!

  2. Ho sento, però els que el van incremar també podrien ser valencians. Em sap greu, però les coses són com són, i la realitat no la podem canviar per molt que ens hi entestem. D’acord que no es pot generalitzar i no es pot dir que tots els valencians i tots els catalans estem a matadegolla però hi ha molts valencians anticatalans. I també hi ha catalans que no senten gaires simpaties pels valencians. És llastimós, però és així. Hi ha molts espanyolistes anticatalans que són valencians. Ho sento.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!