Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

8 de maig de 2011
2 comentaris

El PSOE desplaça el PP cap a la dreta extrema

Diu Rodríguez Zapatero que cal votar el PSOE per a «frenar la dreta extrema, o siga el PP». I si diu que el PP és la «dreta extrema» és perquè el seu PSOE s’ha situat en la dreta tradicional i, en conseqüència, ara necessita desplaçar el PP del mapa perquè l’electorat, que és curt de vista polític, no acabe pensant que són iguals, pèl per pèl. Calia aclarir-ho a l’electorat, doncs, i nosaltres li ho agraïm. Tot i que amb la política social i econòmica que ha fet Zapatero ja ho havíem percebut, que el PSOE s’havia desplaçat cap a la dreta. Però, voleu dir que, entre ells, s’hi aprecia cap de diferència? Socialment i econòmicament, vull dir. A mi em sembla que tots dos són cul i merda «dels mercats». El mateix cul i la mateixa merda. Indistintament.

  1. Tens tota la raó. De fet a mi em sembla evident però, ja se sap, de vegades no hi ha més cec que qui no vol veure…
    Salut!

  2. La diferència és que el PP no enganya ningú. Representa la dreta franquista i feixista de sempre. L’analfabetisme funcional dels Camps, Zaplana, Matas, Fabra, Ripoll o Rus, per centrar-nos al País Valencià. Ells estan en contra de la legalització de Bildu, però en contra que es il·legalitze España 2000(A. de Crist), posem per cas. La seua hipocresia política és una de les seues senyes – junt amb la corrupció – d’identitat.
    Ara, el PSOE és un partit que s’autoanomena socialista i obrer, no ho oblidem. Aleshores, quan retalla els drets dels treballadors sí que enganya alguns ciutadans ingenus. Aquesta és, per a mi, la diferència. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!