Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

15 de novembre de 2007
6 comentaris

Aquest és el camí a seguir: unitat, unitat, unitat

Excel·lent notícia la que ens dóna Vilaweb: "Gairebé tindrem una política lingüísica comuna amb les Illes".

La directora general de Política Lingüística balear, Margalida Tous, i l’homòleg de la Generalitat de Catalunya, Bernat Joan, han acordat treballar conjuntament per promoure el català. En concret, els executius compartiran tota la informació que tinguin sobre la llengua, i impulsaran campanyes conjuntament. Per començar, el govern balear tirarà endavant l’any que ve el programa de voluntariat lingüístic que ja s’aplica al Principat. ‘Gairebé tindrem una política lingüística comuna’, ha dit Joan a VilaWeb.

Com a mesures concretes de col·laboració, ambdós executius faran estudis lingüístics conjuntament. A més, també organitzaran plegats diverses activitats per l’any internacional de les llengües.

Mentrestant, al País Valencià totdéu fent campanya a favor de la segregació. A la por li diuen trellat, a callar ser intel·ligents i a renunciar ser raonable.

  1. … ben agradable seria que al País Valencià pogués passar això, però allà ni els PPeros ni els Sociates estan per això, semblen competir per a veure qui la diu més grossa, tot i que sempre hi ha honroses excepcions a les files socialistes, però massa minses de moment.

  2. Clar, tu ara et queixes de què al País Valencià no fem això. Per`, com vols fer-ho sense partits polítics, poder institucional i suport social? Tenim una ferramenta per fer-ho, una esquerra que li faria ombra al PSOE, Esquerra Republicana, i tu no hi dones molt de suport. Després no et queixes. O és que t’agrada somiar truites i participar en les cumbes CUP? O encara creus en l’espanyolisme camuflat d’Iniciativa i els seus al.liats convergents del Bloc? Tu mateix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!