New York via mail (4)

Bon dia des d’Amèrica. O bona nit…

 

Hem estat a Harlem. Hem agafat el metro, però ens hem passat d’estació; de fet, era un metro que no parava a totes les estacions, almenys allà on volíem anar-hi, no ha parat. Ens ha tocat baixar i agafar un altre metro en direcció contrària, ens hem trobat una ratota en el transbordament de metros que era enorme; passejava ben tranquil·lament pels corredors del metro com si fóra l’ama de les rates. 

Arribem finalment a Central Park, que és ple de gent corrent, de gent anant amb bicicleta, de gent passejant, de gent llegint, de gent patinant. Central Park és molt gran i allà hi ha una gernació que fa això i allò. Els patinadors, per exemple, feien una demostració d’acrobàcies al compàs d’una música. Un d’ells semblava Tupac. Uns altres tocaven una batucada… Nosaltres estem molt cansades, perquè hem caminat una barbaritat. Potser hem fet cinquanta quilòmetres, o cent. De veritat que la rata era enorme i no puc deixar de pensar-hi. Central Park paga la pena.

Us estime.
[by Empar M.] 


Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per adasi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.