Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 13 de juny de 2009

El que finalment diu Meli Aguilella (3)

Expliquem València (4)
València també és Espanya, ara mateix, per dret de conquesta i per altres drets que molts valencians atorguen al primer dret i principal dret. Així que Meli Aguilella, diu que Espanya és un pou de diner negre, que ha fet de la bombolla immobiliària l’aliment bàsic, amb el consentiment de tothom, bancs, govern i oposició, estat i autonomies, dreta i esquerra, sindicats i patronal, i n’ha fet fins al punt de donar fama als corruptes (el màxim responsable de les finances del PP està posat fins al coll. Govern i oposició, espanyols tots dos, són models de corrupció europea). La prevaricació, el tràfic d’influències, el cobrament habitual de comissions, l’adjudicació irregular, tot plegat per concloure, segons Meli Aguilella, que el fem no para de fluir, d’acumular-se. A més, el desmesurat pes de l’església, fruit que el franquisme no s’ha tancat mai, o s’ha tancat en fals, fruit d’una part de la societat, malgrat que no majortària, amb un pes específic molt gran, tant que, segons ell, l’església catòlica no és aliena a l’acceptació expressa de la corrupció (l’ocultació de quant ens va costar la vinguda del Papa, per part del GIvern de l’Opus i de l’esgléisa mateix, és un altre exemple). Segons Meli Aguilella, n’és prova de la força negativa de l’església l’àrea d’educació per a la ciutadania i el que ha comportat, i la llei de l’abort, per posar dos exemples on la influència de l’església topa amb qualsevol avenç europeu.
Però, què podem fer per aturar el model e creixement que es basa en un urbanisme ferotge, que és un atemptat, que mou interessos il·lícits, de constructors, empresaris, alcaldes, i polítics de cobdícia més àvars i rebenten? Doncs no ho sé, què diu. Realment, no el vaig entendre bé, quan m’ho va explicar. Això caldrà que m’ho explicite millor, perquè d’una altra manera ni jo mateix sé si ell, Meli Aguilella, des del seu raonament intern, té solució, una de les solucions, per aquest entrevicoll de compexitat que vivim els valencians.



  1. Quan el professors només estaven preocupats en fer vaga pels salaris i les vacances i la paga de jubilació.

    La gent eix del sistema educatiu ben preparats i amb uns valors exquisits quan passen per l’ensenyament …

    L’Estat els regala com als mestres una bona paga, jubilació i vacances assegurades …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent