Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 4 de juny de 2009

Rajoy tracta de fills de puta els valencians?

Benvolgut senyor Rajoy,
Si considera que el més net, el més just, el més honorable, el més noble i el ciutadà més exemplar d’entre els valencians és Camps mateix, imputat i acusat de no sabem ja quants delictes, la resta, vull dir, tots els que no som Camps, o no som com Camps, ni ho volem ser (sobretot perquè tenim la sexualitat definida de fa temps) som, com a mínim, segons vosté considera la resta de valencians, fills de puta.

Les comparacions són de mal entendre i de pitjor pair. Sens dubte que quan comparem sempre podem trobar coses pitjors, o coses millors. D’acord, però després del calvari judicial, de tants imputats, i tants com han passat a explicar qui regalava, qui pagava, qui obtenia, qui oferia, qui empomava, qui ho portava a Suïssa, qui compartia empresa, qui adjudicava, i tota la pesca de l’amanida que va adobant-se…, és a dir, d’aquest bull de bulls, dir que Camps és el més just dels justos, el més valencià dels valencians, i el més net de la tintoria, és tractar-nos d’imbècils, d’inútils, d’idiotes, de pocavergonyes, de saltamarges, de pocapenes, de putots de revetla, de cínics, de gànsters, i dels adjectius menys respectabes que puguem imaginar.

Els valencians ens mereixem el pitjor, si aquest és el millor exemple dels valencians, sempre segons vosté, naturalment. Per una altra banda, no ens destapem ara nosaltres, Rajoy, ets un mentider compulsiu, com molts polítics, dels hipòcrites fets a pes, conscients de quant val una mentida grossa. I allà s’estaven els teus deixebles per confirmar-ho: Rus, Fabra, Costa… i vint mil pessebristes més.

Tot això, segons la teua doctrina, un altre inventet carismàtic del PP i de la tramoia del PP: recordes el Zaplana, i l’altre, després de la primera derrota? La metodologia seguida en política és ‘continua dient la mentida anys i panys, per damunt de lleis, de jutges i de déu si cal, fins que la mentida siga tan grossa que siga impossible de negar.

No, senyor Rajoy, no li acceptem la comparança. Si pretén passar-nos als valencians per fills de puta, en la seua casa, la pròpia, la del PP, que s’afiguren, es vesteixen i es transformen a plaer i del que vulguen, d’acord. A jugar a la gallineta cega i heterosexual l’últim. Però si pretén de comparar-nos a tots els valencians amb el merder dels seus propis deixebles, que le seues mares, les de vostés, els aguanten l’eròtica, perquè nosaltres no estem disposats a jugar-los l’envit. Els valencians, malgrat les eleccions, les ereccions i la hipocresia que voste els administra (davant d’ell, darrere d’ell, al costat o on calga), som més nobles, i menys fariseus, i ja sabrem destriar entre hipòcrites i cagamandúrrios.

Que vosté la mame bé.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent