Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 27 de maig de 2009

Independents o campions?

Vet ací el gran partit, el debat en un punt calent, extrem. Demà, a favor o en contra, una part important del país, sinó tota, serà pendent del gran partit a Roma entre dues afeccions al futbol total. D’acord, em demane què prefereixen els nostres, que ja han guanyat molt i de llarg (ens ha passat la segona millor cosa que ens hagués pogut passar mai, enguany). Pep? Si demà, a quarts de nou, algú et demanés que triares entre caixa o faixa, quina seria la teua gran decisió: la independència o ser campions d’Europa?

Ves que tries, perquè molta gent et segueix, i molt, més enllà del futbol: de primer, perquè per primera vegada tenim una persona que sap lligar un discurs, articular idees i, més difícil, pensar i afegir bon gust i estil en un esport on no manquen, ni han mancat històricament, bufes i llufes. Tenim estil, tenim un model, una manera de fer, i n’hi ha compromís i estratègia pel país. Potser per això mateix, Laporta, ha concentrat tantes enemistats. Ara, més enllà de la broma de demà, guanyar o perdre l’últim dels partits de l’any, d’ací unes hores mitja Europa ens mirarà de reüll, i els haurem demostrat el més important: sabrem guanyar i sabrem perdre, en tots els sentits. La qual cosa Europa sempre ens ha agraït tan poc. Per això el Pep ha marcat un abans i un després en aquest club de futbol, entre més coses. Però posats a tibar de la corda, i a posar-te en entrebancs…, què triaries demà, si poguesses, Pep: ser independents o ser campions?



  1. Els culers d’antuvi si que sabien on eren, doncs la pregunta de la preferència de l’independència de Catalunya abans que el Barça escomençara a guanyar res seria un insult.

    En això es notava abans que el Barça era més que un simple club de fútbol.

    Ara semblen torracollons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent