Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 22 de maig de 2009

Connivències, conveniències, coincidències

CiU pacta amb el PSOE contra la reciprocitat de televisions entre els Països Catalans. Contra la TV3 al País Valencià, doncs, contra iB3 a Catalunya, o contra Canal9 a les Illes, per fer un triangle que és un batibull.
Molt bé, CiU, fantàstic. Dels espanyols ho esperàvem gairebé tot, de CiU van aclarint-se més coses. Si el Bloc valencià ha pactat amb aquests per les europees, també vol dir que el Bloc és en contra de TV3 a València?
El PSOE i i el PP ja ho pacten gairebé tot contra els valencians. A favor del filtre 5% per entrar a les Corts, per exemple. En contra de l’Institut Ramon Llull, quina ferida intel·lectual… Contra una part de l’escola valenciana, sens dubte.
Però això de Convergència, contra la TV3 a València, ara mateix amb el que ens consta la campanya d’Acció Cultural, i justament en l’estrena del Tremosa, que semblava un encert de fitxatge i d’home…
Quin absurd de polítics. També pel regal que suposa al PSOE el mateix pacte, després que aquests fa anys que es burlen de l’estatut, del finançament, de qualsevol llei catalana…
Resultat: els pactes entre partits, des de l’absurd, són difícilment explicables, poc justificables, si no és a favor d’interessos particulars, partidistes, sempre en contra de valencians i de catalans. Vaja, que CiU torna a jugar amb la punta de la fava.

Pobra política, enmig del merder valencià, ens pensàvem que al nord eren més entenimentats, més cultes, més nets, que cantava Ovidi… Però, no; allà solament que hi ha partits polítics, entre més, CiU, ara a favor dels espanyols del PSOE. Com abans, tu, pensaran uns quants. Com gairebé sempre, els partits.
Campanya europea? A la merda la bicicleta, home, però si veniu fent-nos l’ecologista, i ens repartiu la publicitat a colps de pedal, traieu-vos el selló abans de demanar-nos que us votem.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent