Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 21 de maig de 2009

Pocavergonyes molt Populars: PP

Pocavergonyes! Pocavergonyes! Pocavergonyes!
Tres vegades pocavergonyes, que és com ho dirien els nostres vells, per referir-se a tota aqueixa colla d’irresponsables, polítics-gànsters del segle XXI. 
Cap responsabilitat, cap ni una, i ves que n’hi ha merda a cabassos, des del president, el vicepresident, el president de Castelló, l’exministret d’Alacant, el segon de Rita Barberà, el primer responsable de finances, el conseller, l’altre, el director general, el portantveu… El segon, el tercer i l’últim de qualsevol ciutat. Tant se val, els noms. Al PP li acaben de ploure tot de descobertes: uns cares de por, sense vergonya, sense sentit del ridícul, sense sentit de la decència.

El PP és ara mateix un partit de polítics sense decència, farcit d’imputats, de corruptes, de professionals tan inútils com ineptes, però untats de regals, de diners fàcils, de gent preparada, especialment, per a la mentida, ben vestits, això sí, però mentiders. Fugen de la responsabilitat, s’amaguen en frases buides, s’exculpen els uns en els altres, no diuen res de res, perquè fa temps que han perdut el senderi, el mínim de dignitat, la moralitat necessària per a representar públicament qualsevol institució.

Són pocavergonyes! Són els nous cristians, model Rouco, model Papa, model Opus, cristians modèlics per a una església que fa dècades ja va perdre l’horitzó i el respecte dels seus cristians; són els nous homes d’una política que no té límits, dins les males arts, la falsedat i la vilesa. Volen convertir la corrupció en legalitat, la penitència en lloança, el delicte en passaport per a les seues maniobres.

Són pocavergonyes! Els importa una bufa la justícia, es passen per baix cama la transparència, fan burla fatxenda de les màximes institucions que representen. Són els nous arcàngels: la falsedat, la corrupció, l’amoralitat, la irresponsabilitat.

Tant se val els diners furtats. Tan se val els morts que han provocat amb una política d’ombres, tant se val quants regals han rebut o quantes putes han hagut de confessar d’amagat. El model polític que ara deixen de mostra trigarem anys, molts anys, a llastra-lo d’una societat cada vegada més convençuda  dels tumors contra la democràcia, la llibertat i la política mateix. 



  1. el seu pare intelectual i politic tenia més èxit que ells en les concentracions de plaça d’oriente. No han après res. Es paga l’esmorzar i dia lliure a tots els funcionaris adeptes i èxit més garantit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent