Miranda

Obra Cultural Balear de Formentera

16 d'octubre de 2011
0 comentaris

Històries del català

Estam acostumats que tot el que envolta la nostra llengua s’envolti de polèmiques interessades i sovint tòxiques. Des del Servei d’Assessorament Lingüístic del Consell de Formentera ha sortit una iniciativa que ens demostra que l’adquisició de la llengua catalana a un indret dels Països Catalans té molta càrrega de naturalitat i positivitat.
Es tracta de 4 històries (de moment), narrades pels seus mateixos protagonistes. Expliquen detalls de la seva vida a Formentera i anècdotes del seu procés d’aprenentatge. Persones normals, amb les seves motivacions i prioritats. Escoltar el seu testimoni serveix per revifar la confiança en les possibilitats de normalitzar la nostra llengua catalana, en un context en què cada vegada se’ns exigeix saber parlar més llengües, sí, però sense abandonar-ne cap. Podeu trobar-ne més informació al següent enllaç: http://www.historiesdelcatala.org
Val a dir que el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) del nostre Consell ja ha impulsat altres iniciatives en la mateixa línia. Iniciatives de caràcter propositiu, naturals, imaginatives i sobretot positives. Una d’aquestes és el VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC que entrà en funcionament la passada primavera.
Des de l’Obra Cultural Balear de Formentera felicitam els impulsors d’aquestes iniciatives. Clicau més avall per llegir l’article sencer i podreu veure el video, que, per cert, està molt ben realitzat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!