Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Publicat el 7 d'abril de 2009

Putes, copes i barcos: quina crisi, Rita!

(Avise que avui m’he deixat anar de brofegades i porqueries, per contrarestar tanta passió i tant de fals calvari. Això dels valencians sí que és un calvari en vida; i una bufa de polítics.)
És una conxorxa, però ells, i ella sobretot, en diu Consorci, que és una mena de pacte i de contracte a tres bandes. Nosaltres els valencians, que no és un llibre, sinó un país de desgraciats i malparits, els polítics que ens representen en el negociet de la vela (Rita, Francisco, Rambla, Serafín…, un ram de tulipes, tu), i els suïssos de l’Alinghi i ACM (america’s cup management, com un altre Gürtel, però a la suïssa). Dels tres del Consorci, qui pagarem els divuit milions d’euros a uns suïssos de secà serem el poble dels valencians (una mena de moriscos a punt de ser expulsats també), els pagarem perquè els suïssos no tenen mar, però podran portar les seues barquetes a navegar pel mediterrani valencià. Rita no és idiota, i ja sap que els suïssos vénen a València perquè no hi ha més idiotes a tot el mediterrani, que paguen tres mil milions de les velles pessetes, perquè els cabrons dels Ròlex i altres rellotgets de creu blanca passegen les barques pels nostres nassos. Els suïssos es pixen i es caguen en els valencians diguem-ne llauradors, obrers, mestres, mestresses de casa i tota la pesca de valencians normals. Ningú amb dos dits de cabal no paga en temps de crisi un quinzet, per tot aqueix luxe suís, si no és que té a veure en el negoci de la prostitució, del comerç deslleial, i de l’ètica dels putots i els panxacotents. Gastar-se milions en luxe quan tants milers de valencians ho passaran malament té nom i hauria de tenir jutjats valents, que no foren amics i còmplices del negoci de la barca.

I mentre el govern valencià, i l’ajuntament valencià, es gastarà tot el tresor que no té, perquè és un prèstec a molts anys, i augmentarà el deute dels valencians perquè ells es follen els suïssos i les seues barques, la crisi valenciana va dibuixant-se més profunda que el mateix terratrèmol a Aqua: col·lapse als hospitals per manca de recursos materials i humans, col·lapse a la ford d’Almussafes amb més acomiadaments directes, pujades abusives de contribució a tots els pobles del Camp de Túria (a Olocau la pujada serà del 210%, amb l’ajuda d’EU), entre més desastres al camp, al medi, i a tants projectes com van fen fallida un dia i un altre, a Terra Mítica, a Mundo Ilusion, i a més ciutats fantasmes de noms coents però de molt pedigrí, ciutat de les arts, de la música, del cinema, de la llum… Qui no serà el poeta que pensa tot això?
 
Per compensar-ho, escola valenciana diumenge va traure al carrer quaranta-cinc mil persones a favor de l’escola, de la llengua i de la lectura. Un altre tret de saviesa, de l’escola i els seus dirigents, una campanya a favor de la lectura. Encara no fa quatre dies, el PP valencià, un altre senyal de saviesa política, prohibia de presentar les Trobades a la Biblioteca valenciana de Sant Miquel dels Reis. Diumenge, quaranta-cinc mil persones començaven el clam a favor de la lectura i a favor de les Trobades. N’eixiran molts milers més, però aquests, en el Consorci, som dels que paguem i no decidim res de res. Ni quan hi ha eleccions decidim res de res.
El PP ja sabem a favor de qui s’alia: amb els suïssos, els putots, les barques, i la despesa de milions a les butxaques d’amigots i forasters. Com també sabem en contra de qui està: de l’escola, i devem pensar que de la lectura, de la llengua, i del país que ens desgoverna.

Voleu dir que tanta prostitució no els farà agafar una sífilis de cos present que els arrancarà la pell a tires, per mamons…, que els farà bollir, coent-se de dolor, en una caldera de ferro roent… agafadets a la copa suïssa i al deler d’autoodi valencià que volen representar?



  1. O també: “Els diners i els collons són per les ocassions”
    Dites autòctones valencianes que ja deixen veure molt de la nostra personalitat col·lectiva. Però ves per on que a les properes eleccions, i molt al meu pesar, eeeeeeeeem sembla que encara tindrem més PP. Aquest partit de cacics, falangistes, requetes i beatos de l’Opus, de fillsdemalamare, per dir-ho de manera més directa, té estudiada la societat valenciana (poble valencià ja en quedem pocs) i la seva psicología. Ara amb un bon grapat de primeres pedres i inauguracions, amb lleis i mesures fiscals “fantasma” que mai no s’aplicaràn, els valencians votarem (votaràn) massivament aquest putots de la política (Putots Política). Mentre els valencians continuarem sent aquella “gente muelle” o, com diu l’imforme d’Esquerra, aquells que paguem i callem. Per sort no tots el valencians som igual de meninfots i trenquem amb eixa tòpic. Esperem que tot puga canviar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent