Ulisses20

Bétera, el camp de túria

A la xarxa, deu dies després.

La conxorxa, les fatídiques coincidències, el cansament de l’electrònica, l’errada dels aparells, dieu-ho com vulgueu. Hem estat deu dies sense connexió, deu dies sencers. Deu dies perduts, incomunicats, absents, extraviats, muts, i tots els altres adjectius i pensaments de la gran apagada. No sabeu quants equilibris han calgut per tornar a ser. De nou, enmig del món i a expenses de la tecnologia. No podia ser d’una altra manera. Benvinguts a la pàgina. A partir d’ara mateix comencem a actualitzar continguts. Però ara mateix ja tenim la pàgina, la xarxa interna, les dades, malgrat que encara hi ha coses que non funcionen, i algunes altres coses funcionen a la velocitat del trenet de Bétera. D’aquell vell trenet de Bétera de tants bons records d’infantesa i d’adolescència. 
No puc dir que no han treballat de valent, els tècnics, i encara no sé el cost final de tant d’esforç. Però paga la pena, de nou, el patiment, i la col·laboració de la gent que ha fet possible que tornem a ser al món. Amb gairebé la majoria de dades recuperades. Ací mateix, als Quatre-cents colps,  Jordi explica com ha viscut l’experiència, des del seu propi bloc, fantàstic, tan especial per a la gent del cinema jove, des de l’escola. Benvinguts.  



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de mestres d'escola per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent