Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Si no tenen més llums, instal·leu-los dinamo!

La multa dels sis-cents mils euros (capítol II).
L’errada monumental de l’Ajuntament de Bétera, segons que diu la web del Bloc, pot convertir-se en el segon calvari del poble (n’hi ha un de principal, aquest de més bíblic). Perquè solament que s’ha fet efectiu el primer expedient dels tres que completen la trampa de tants llums com han convergit en la governabilitat de Bétera.
Ja ho va dir algú a la papereria Verdevio, referint-se a la darreres eleccions municpals: la llista del PP és un equiparro (el concepte és de barbarisme lingüístic, però els pobletans ja ens entenem). Ara, quan els cervellets de l’equiparro van decidir d’actuar contra la Confederació (un cau de sants no són aquests), i contra propietats particulars del veïns, es van lluir, perquè qui no tenia llums portava llanterna, ves si són sabuts. La quantitat de la denúncia que haurà de pagar l’Ajuntament de Bétera, els veïns en definitiva, depassarà de llarg la milionada d’euros, quan es facen efectius els dos nous expedients.
Home, no van a pagar-ho ells, de les seues butxaques (es refereixen a les butxaques individuals d’aquests membres de l’equiparro). Que pague el poble que, en tot cas, és qui els ha triat per governar-nos. Bé, sí, els hem triat per governar-nos, però no per delinquir per compte nostre. Delinquir és anar contra la llei, fer el burro i encara pitjor, convidar la resta de mortals a imitar-los. Potser que l’Ajuntament no té assessors, secretari, juristes, advocats, i tota la festa d’especialistes en lleis i normatives municipals, que els assessore què poden fer i què no poden fer. La culpa és de la crisi, d’Obama i aquests de Nàquera, que li han posat un carrer.
Ep, que sí que hi ha secretari municipal a Bétera, però són del mateix nivell elèctric, pel que sembla. Doncs amb tantes llums, i tants xixarel·los, ningú no pot orientar-los per governar dins la legalitat? Ah, bé, si no cal legalitat, vol dir que som sense llei i l’equiparro el gran exemple del campe qui puga i a robar a la Calderona.

Encara falta la sanció dels dos expedients de la Confederació, i damunt cal tornar el barranc sobre el qual s’ha fet la desfeta al seu estat original (més despesa), i pagar als particulars el mal fet (més despesa sobre més despesa). Idea brillant, poden deduir els llums, el cervell i el de la dinamo: si enlloc d’augmentar la contribució del 2009 el 43%, l’augmentem el 63%, assumpte solventat.
L’últim, senyors del PP, UPIB i UV, que apague el llum de tanta intel·ligència.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent