Ulisses20

Bétera, el camp de túria

Conduïm contradirecció: tornem a la plaça Manises

Plou. Intermitentment. Plou a trompades, ara ruixats intensos, ara matacabra; un cel especialment negre amenaça de posar la vesprada de volta i mitja. Però els mestres estem convocats de nou, a peu de plaça, davant el califat del senyor Camps, més president del PP valencià que mai, que, segons alguns diaris digitals, avui mateix s’ha afegit al manifest Savater, el de la llengua única i la pàtria una, per això premi Planeta, el seu planeta, espanyol i per la gràcia d’ells.
A l’esquena d’una certa raó i d’una història que mai no ens ha afavorit gaire, els mestres tornem al carrer, al palau de la Generalitat valenciana, per plantar-nos, esperem que sota sòlids paraigües, contra el mal de panxa administratiu dels valencians.
Explicava avui a Vilaweb TV, Conxa Gómez, secretària d’educació, que si un va en contra de la norma de trànsit, els mossos l’hauran de multar. Home, sí, però les nomes de trànsit no ens obliguen a conduir contradirecció, ni amb les mans a l’esquena, ni amb els ulls tancats. Quan la norma fa perillar el trànsit mateix, i atempta contra la resta del món, caldria veure si no és la norma que està equivocada. Potser no tinguem els millors cervells en els millors llocs, almenys en els d’una mínima responsabilitat. Ho va dir el MalcomX: “Qualsevol pot arribar a ser president d’EEUU, això és veritablement el que passa.” Allà i ací. 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent