Ulisses20

Bétera, el camp de túria

El PSOE envia a cagar el País Valencià

És una metàfora. Que ara hi ha tendència a denunciar-nos per molt menys.
El que realment vull dir és que el Partit Obrer Espanyol vol enviar a la merda el ‘PV’ que identificava els socialistes valencians d’aquella formació altruista PSPV, que és com enviar a pastar els valencians que se’n senten, valencians a seques, però encara conserven un toc de socialisme; per això malgrat les engaltades, van preferir de quedar-se al partit que ara els expulsa el nom de PV de la credencial originària.
És veritat que la cosa era cantada, perquè mai no s’han cregut gairebé res, dels valencians, tret d’algunes excepcions, valentes, però cada vegada més consentidores dels draps bruts de tota mena i condició que han anat engolint, calladament. Alguns eren bons, vull dir que eren homes bons, gairebé feliços, creients del país i d’un partit que podia liderar alguna cosa a València, malgrat l’època fosca i covard del Lerma. Encara hi confien que poden fer més dins que no fora, pobres, i ves que fora tampoc no és que ningú no fa gairebé res de res. Pel que fa a l’eficàcia, naturalment, o a la influència. La innocència no els perdona, perquè ja no venim de quatre dies i la majoria són més aprop dels seixanta, per dalt i per baix del compte redó.
Després de la darrera desfeta, el PSOE va cridar a ultratomba, va obrir el sarcòfag i van traure la mòmia. (Ep, que tot això també és una metàfora). Joan Lerma venia a escampar aquella aigua beneïda, perquè sant cristo gros no n’hi ha en aquesta processó, i el ciri ja fa anys que feu perla. Ni bugia ni dinamo, a cals socialistes valencians no els il·lumina ni Fàtima, ni Lourdes, ni Repsol.

Per tot això, per anar resumint l’aleluia, no han decidit eliminar la paraula Partit del seu nomenclàtor, perquè ja ho saben que de partit, els socislistes valencians no en tenen. Una cofurna si voleu, però partit, no. Posats a traure, hagueren pogut eliminar la paraula socialista, perquè si són seriosos, que veig que no ho són, ja saben que els queda, als ninos, del concepte.
Han preferit eliminar la paraula PV, del registre mercantil de noms, breus, sigles, acrònims, i altres pellorfetes de la identitat. Els molestava, no sabem si per massa valencià, o perquè els confonia entre el diari oficial i el martini country.

Post. Si l’objectiu és governar, el truc és llepar-la amb autogestió: cal elasticitat, però traieu SV i llestos; i burro l’últim.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per adasi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent