8 de setembre de 2009
Sense categoria
1 comentari

Acte de Sobirania aquest onze de setembre

Aquest onze de setembre, Acte de Sobirania serà present des de les 10 del matí fins al vespre a la VIII Mostra d’Entitats dels Països Catalans que com cada any organitza Gent de la Terra, al passeig Lluís Companys de Barcelona. La nostra parada serà la número 23, envoltada per un centenar més de grups, tots ells treballant de maneres molt diverses en la construcció nacional. Entre ells destaquem els promotors de la Consulta per la Independència de Catalunya d’Arenys de Munt, que es celebrarà el proper dia 13 de setembre.

A la parada del Grup Acte de Sobirania podeu venir a informar-vos dels nostres projectes, donar-nos les vostres opinions i idees, i col•laborar amb nosaltres a través del nostre mocador, que és la font de finançament del Grup Acte de Sobirania i que volem que esdevingui un símbol en futures manifestacions i mobilitzacions. Per veure les línies generals d’Acte de Sobirania i també el significat del mocador negre, cliqueu aquí. Si voleu venir a fer de voluntaris, ho podeu fer a través del formulari.

Acte de Sobirania és un dels grups adherits a la manifestació organitzada per entitats i plataformes sobiranistes, amb el lema “Som una nació; volem Estat propi”. El nostre punt de trobada serà a les 16.30 de la tarda, a la cantonada del Pg. de Sant Joan amb la ronda de Sant Pere, davant del monument a Lluís Companys, des d’on ens unirem a la manifestació.


Us hi esperem!


UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR
 

  1. A http://www.actedesobirania.cat/main.html llegim:

    AVUI 28 DE JUNY PASSADES LES 7 DE LA TARDA EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL JA HA EMÈS LA SENTÈNCIA !!!

    DEMÀ 29 DE JUNY a les vuit del vespre, convoquem als catalans decidits a CELEBRAR la sentència BRINDANT per la independència  la plaça de Sant Jaume de Barcelona i davant de l’Ajuntament de cada municipi, amb una copa de cava*, perquè els espanyols han validat de fet la via cap a la independència de la Nació Catalana ….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!