Crida d?Acte de Sobirania a respondre la sentència del Tribunal Constitucional el mateix dia que es faci pública

Des del Grup Acte de Sobirania considerem que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut de Catalunya representarà el col·lapse del sistema autonòmic estatutari, nefast per als interessos de la nació catalana, de tots els catalans i catalanes, sigui quina sigui la seva procedència, i en certificarà el seu final.

Considerem que estem davant d’una situació d’emergència nacional que reclama de les nostres autoritats i del nostre poble l’assumpció de responsabilitats i la sortida d’aquest escenari de confusió i d’impostura on ens han situat les instàncies institucionals i polítiques catalanes, fruït de la seva passivitat i irresponsabilitat.

Com ha defensat el Grup Acte de Sobirania des del primer moment, davant d’aquesta situació límit caldrà donar una resposta immediata, tan bon punt es faci pública la sentència del Tribunal Constitucional.

Per això, fem una Crida al poble de Catalunya a respondre la sentència del Tribunal Constitucional, el mateix dia que aquesta es faci pública, mitjançant les següents accions:

  1. A les 8 del vespre: a Barcelona, CONCENTRACIÓ a la plaça Sant Jaume, davant la Generalitat; en altres punts de Catalunya, CONCENTRACIÓ davant dels Ajuntaments.
     
  2. Penjar estelades, senyeres, mocadors i banderes negres o crespons als llocs més visibles de cada casa, entitat, club, etc.
     
  3. A les 8 del vespre, fer sonar durant 5 minuts la botzina, si sou al cotxe, o bé fer sentir les cassoles que tenim guardades des de la guerra de l’Irac.

Si la sentència del Tribunal Constitucional es fa pública abans de l’11 de setembre, Acte de Sobirania serà a la plaça Sant Jaume cada dia, a les 8 del vespre, per explicitar de manera continuada, la necessitat d’un Acte de Sobirania  que reprengui una via de construcció nacional.


UN PAÍS LLIURE, UN PAÍS MILLOR

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *