4 de juny de 2009
Sense categoria
1 comentari

Presència d?Acte de Sobirania en els actes de presentació de l?associació Reagrupament.cat , a Barcelona, i del 3er Congrés Catalanista, a Sabadell.

Continuant amb la voluntat de crear sinergies entre totes les diferents organitzacions que van sorgint i que tenen com a fita principal aconseguir la independència de Catalunya, una representació del Grup Acte de Sobirania va ser present a diversos actes que van tenir lloc aquest dimarts 2 de juny.

Per un cantó, vàrem anar a la presentació, a Barcelona, de l’Associació Reagrupament.cat, que es va fer a les Cotxeres de Sants a 2/4 de 8 del vespre. L’acte va comptar amb la presència d’unes 800 persones que omplien la sala; hi havia representació de la resta dels Països Catalans, i també personalitats com Heribert Barrera. Tots els participants van coincidir en treballar per la independència tot fent xarxa i d’una manera transversal.

Podeu trobar més informació de l’acte a l’Avui, El Punt i a Vilaweb.

Per l’altre, també vàrem ser a la presentació, a Sabadell, del 3er Congrés Catalanista (3CC) que es va fer a 2/4 de 8 del vespre, al Casal Pere Quart, organitzat per l’Associació Sabadell Memorial, i que va comptar amb l’assistència d’unes 120 persones. El 3CC sorgeix de la necessitat d’encetar un procés de reflexió de gran abast, per a diagnosticar situacions, actualitzar conceptes, obrir itineraris, incentivar voluntats i aconseguir fites concretes. Des de la seva presentació el passat 17 de gener, s’està treballant en diferents àmbits: Cultura i Llengua; Societat i Valors; Economia i Innovació; i Política. A l’acte va quedar clar que, si el 2on Congrés Catalanista tenia com a objectiu l’assoliment de l’autonomia de Catalunya, ara, 125 anys més tard, l’objectiu del 3CC és l’assoliment de l’Estat propi. Veure Manifest.

En totes dues presentacions es van tenir contactes amb els organitzadors i vam ser presents a l’acte per intercanviar idees i actuacions.

  1. I això com acabarà? Fent de crossa del Montilla, com ha passat amb ERC? Voldria que m’ho aclarissiu, perquè ja estic fart del govern que tenim. I si tot és per crear abstencionistes o per supeditar-se finalment al PSC amb mi no hi podreu comptat. Ara, us dono l’oportunitat que m’ho aclariu i em doneu garanties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!