acicastello

Castelló de la Ribera

24 de novembre de 2013
0 comentaris

Apunta’t al repte d’aconseguir 250 nous agermanats més abans de 2014

Vos demanem als lectors la vostra cooperació amb el repte d’aconseguir 250 nous agermanats més de LA VEU abans de 2014, un pas més per a consolidar el nostre diari digital d’àmbit de País Valencià en llengua pròpia. També podeu regalar a una altra persona un agermanament per a qualsevol celebració familiar, social o festiva. I a qui ja esteu agermanats, vos demanem córrer la veu d’aquest repte a les vostres xarxes i adreces de correu electrònic.

En el nostre pla de finançament del diari LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ, els agermanats heu de ser la columna vertebral que ha de permetre la consolidació i la llibertat financera del mitjà. Els agermanats sou necessaris per a poder ser un diari independent de qualsevol institució pública i de les grans corporacions empresarials, és a dir, per a fer periodisme de qualitat, rigorós i en valencià.
 

Els agermanats a LA VEU representeu la força de la ciutadania en aquest món globalitzat i la clau per transformar el sistema comunicatiu del País Valencià, o aportem un diari digital que parla amb exclusivitat del nostre país, fet des del mateix país i per periodistes valencians; que connecta tot el territori des de Vinaròs a Pilar de la Foradada i des de Morella a Oriola, tots els municipis i totes les comarques; que respecta i escolta la pluralitat de les diferents sensibilitats i opcions que compartim l’anhel del canvi social i de la vertebració del País Valencià; i que reivindica i defensa la dignitat dels valencians i valencianes i dels valors que tenim com a poble.

Junt als lectors agermanats, des de l’equip de LA VEU treballem en la diversificació d’altres fonts de finançament del diari i del projecte: el mecenatge institucional dels ajuntaments de progrés; el mecenatge cívic de tot tipus d’entitats; el mecenatge empresarial; la contractació de bàners de publicitat; i el projecte de botiga digital de La Veu que estem preparant per a finals d’any.

Aconseguir 250 agermanats abans de 2014 des d’un café al mes (1€/mes = 12€/any) o més, qui puga i vulga, és un objectiu que constitueix un estímul i un desafiament per a nosaltres i vosaltres els lectors, i perquè el País Valencià tinga veu pròpia en l’àmbit de la comunicació i del periodisme.

Apunta’t al repte: agermana’t. Vos ho agraïm

Font: La Veu del País Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!