20 de setembre de 2020
0 comentaris

Tubemate 3.0 el mejor para escuchar musica

La plataforma Android ha portat Tubemate com una forma d’ajudar a la gent a descarregar vídeos d’Internet. Tubemate és una aplicació que permet descarregar vídeos d’Internet. Tubemate també és d’ús gratuït, i pots descarregar els teus vídeos preferits de YouTube sense la subscripció premium que YouTube requereix que tinguis per descarregar vídeos de YouTube. L’aplicació té moltes característiques que permeten una descàrrega sense problemes dels vídeos d’Internet als teus arxius locals.

descarregador fàcil

Tubemate és un descarregador fàcil, especialment si et trobes descarregant diversos vídeos diferents en poc temps. Amb Tubemate, ets lliure de descarregar qualsevol vídeo que vulguis de YouTube, fins i tot si no tens la subscripció premium de YouTube.

L’aplicació ha estat objecte d’alguns desenvolupaments, de manera que encara que estiguis usant una versió antiga d’Android, pots seguir utilitzant Tubemate. El programa també és un estalviador de diners ja que no has de fer servir una càrrega de dades si segueixes veient des de la plataforma de YouTube per molt temps.

Tubemate tampoc requereix que configuris algunes extensions al navegador perquè puguis descarregar vídeos de YouTube. Tot el que has de fer és anar a Tubemate, buscar el teu vídeo favorit i descarregar el vídeo. També pots visitar YouTube, i Tubemate et donarà automàticament l’opció de descarregar el vídeo usant el mateix.

Ajustar la velocitat de descàrrega

Canviar la velocitat de descàrrega serà de gran ajuda, especialment si no ets l’únic que utilitza Internet. Ajustar la velocitat de descàrrega disminuirà la càrrega que el seu dispositiu suporta a l’descarregar un arxiu determinat d’Internet.

De vegades el teu proveïdor d’Internet pot posar algunes limitacions a la teva velocitat d’Internet, però Tubemate pot superar aquestes limitacions. A més, si vostè va a sumar la velocitat de descàrrega, el Tubemate no requerirà més megabytes; per tant, el Tubemate és excel·lent per a les persones amb plans bàsics de dades d’Internet.

Comparteix les teves millors vídeos

Potser et trobis amb un vídeo interessant mentre descàrregues teus vídeos preferits usant Tubemate. Si creus que val la pena compartir el vídeo, Tubemate t’ha donat la possibilitat de fer-ho. Només hauràs de connectar el programa als llocs de mitjans socials i compartir qualsevol vídeo que vulguis.

La millor qualitat

Amb Tubemate, també pots ajustar la qualitat i la resolució dels vídeos que estàs disposat a veure. La qualitat i la resolució dels vídeos de Tubemate poden variar entre 240p i 1080 pàg. La qualitat dels videos de Tubemate supera amb escreix a la dels seus competidors.

Si necessita convertir els vídeos que ha descarregat de YouTube, Tubemate li permetrà convertir-los a múltiples formats. Aquests formats inclouen MP3, FLV, AVI, MP4, MOV, WMV, AAC, entre d’altres formats que el dispositiu pot suportar.

Preguntes:

 

1. Està Tubemate disponible per a PC?

Sí, Tubemate està disponible per a baixar en PC, però hauràs de fer servir un emulador d’Android per permetre la descàrrega d’aquesta aplicació Android.

2. 2. Com puc descarregar Tubemate al meu PC?

Tubemate és una aplicació per Android, de manera que necessitaràs un emulador d’Android com Bluestacks o qualsevol altre emulador útil per descarregar l’aplicació.

3. 3. Com puc instal · lar Tubemate a Windows 10?

Necessitaràs instal·lar Nox APP Player o Bluestacks, descarregar l’arxiu APK de Tubemate i després tocar l’arxiu APK per descarregar Tubemate.

4. 4. Com puc instal·lar Tubemate?

Dirigeix-te al teu navegador si estàs fent servir un dispositiu Android i escriu ‘Tubemate.net’ i descàrrega l’aplicació al teu dispositiu, si estàs utilitzant un PC llavors necessites seguir el procediment anterior per descarregar l’aplicació al teu PC.

Tubemate s’ha convertit en una aplicació viral per descarregar vídeos en línia, però diversos altres programes similars li permeten descarregar vídeos al seu dispositiu. Abans, però, de decidir-te a fer servir un programa, has d’assegurar que el programa és legítim i que és efectiu. Hem provat Tubemate, i ha demostrat ser una aplicació fiable.

Mes informacion a les seguents webs:

Tubemate en angles Oficial http://www.tubemate.net/ y Tubemate Oficial en español Tubemate/

¡TubeMate 3.3 se acaba de lanzar! Haga clic para ver los cambios!

Please follow our FB page to get news and tips!


Official Channels


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!