Als partidaris de mantenir la DEPENDÈNCIA

JO ELS PREGUNTO:

Algú es creia que els màxims actors polítics de l’Estat acceptarien, per acció o omissió, les conseqüències dels esdeveniments a Catalunya?

Seria interessant obtenir els organigrames dels MISTERIS (nova denominació dels antics ministerios) per saber quins seran els “Irresponsables” del nivell (administratiu i no altre, per suposat) insinuats per Rajoy, Saez de SªMª i Zoido. Si la tònica es anar derivant per l’escalafó cap a baix fins trobar els veritables “mandos operativos”, podem arribar a conclusions que tots els partidaris de mantenir la DEPENDÈNCIA d’Espanya s’haurien de plantejar.

La caiguda de la MASCARA serà la MES CARA de tota la història de l’Estat Democràtic i de DRET i de l’INREVÈS de Regne Hispànic.

Però la reflexió va més enllà:

El principi de Peter que succintament diu:  En una organització les persones que realitzen bé el seu treball són promocionades, una vegada i altra, a llocs de major responsabilitat  fins arribar al seu primer nivell d’incompetència. Aquí s’aturen, obstaculitzant que puguin accedir-hi els que encara no han arribat al respectiu nivell d’incompetència. El resultat és una pantalla que manté els INCOMPETENTS als llocs de màxima responsabilitat.

Repassant els casos més escandalosos dels darrers anys: BANKIA, CAIXA,  CASTOR, FORAT BANCARI D’ESPANYA, PRESTIGE, CAIXA CATALUNYA, ATEMPTATS: 17-8-2017+ATOCHA+AVE de SANTIAGO+METRO de VALÈNCIA+ YAK-42 a Turquia…

podem entendre de què va l’Organització del  LEVIATAN (de C.Dahlström/V.Lapuente Ed. DEUSTO).

Una pregunta esdevé d’immediat:

Qui mana en un país anomenat España? I, encara més greu:

Qui està al capdavant de tota la maquinaria de l’Estat (exercit, marina, bombarders, ports, aeroports, ferrocarrils, espionatge… disposat a rebre unes ordres que els màxims responsables o no saben, o no volen o defugen assumir?

Desitjar no dependre d’aquesta trituradora de drets, malgastadora de cabals i limitadora de llibertats, NO ÉS UN ACTE DE RESPONSABILITAT CÍVICA INDIVIDUAL I COL·LECTIVAMENT?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *