L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

Redòs per a la serenitat municipal

25 de setembre de 2007
Sense categoria
3 comentaris

Gràcies Uriel, gràcies Hèctor

L’HIDRO ÉS A LA VOSTRA DISPOSICIÓ PER TOT QUANT HÀGIU DE MENESTER

Ja em direu amb quina cosa us puc servir

DIMARTS, 25/09/2007 – 13:21h
Uriel Bertran i Hèctor López Bofill s’autoinculpen per la crema de fotos dels reis
Protesten d’aquesta manera per l’actitud de l’Audiència Nacional espanyola

El diputat Uriel Bertran, l’escriptor Hèctor López Bofill i el president del Casal Argentí de Barcelona Diego Arcos han presentat als mossos d’esquadra un escrit autoinculpatori amb el qual es posen a disposició de la justícia espanyola per ser detinguts si continua la persecució per la crema de fotos del reis. D’aquesta manera protesten per la decisió de l’Audiència Nacional de demanar la identificació dels qui dissabte van cremar fotografies.

El jutge Fernando Grande-Marlaska ha demanat als mossos d’esquadra i a la policia espanyola que identifiquin els qui el cap de setmana van cremar fotografies de Juan Carlos de Borbó a les concentracions de Girona i de Molins de Rei, amb centenars de manifestants. I la fiscalia ja ha obert diligències per a processar els manifestants per presumpte delicte d’injúries a la corona espanyola.

Avui, amb l’escrit autoinculpatori, Betran, López Bofill i Arcos protesten pel que consideren un atac a la llibertat d’expressió i avisen que si la justícia espanyola vol perseguir els qui van cremar les fotos, també els haurà de perseguir a ells, un dels quals és un representant electe del poble català.

L’escrit que han fet arribar a la comissaria dels mossos d’esquadra del carrer Nou de la Rambla de Barcelona també l’adreçaran al jutjat d’instrucció número 3 de l’Audiència Nacional.

  1. Era un estranger que preguntava si nosaltres, els catalans, teniem a algú a la pressó per defensar -nos.

    Llàstima que fa temps d’aixó perquè  aviat ens hi trobaran a tots allà.

    Quelcom es mou. Han de sortir els hidros per ofegar les flames i els spitfire (tot i que jo sóc més de Hurricaine) per derribar a l’aire als voltors i als corbs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!