10 anys de bloc : Entrevista de Núria Ventura

Voldria agrair a Núria Ventura l’entrevista que m’ha fet i ha confegit per VilaWeb a rel dels 10 anys dels Blocs. Quan vam parlar per telefon – i això només és habitual amb persones amb les que hi tens confiança- me vaig sentir talment dialogant a un cafè amb una amiga, tranquil·la, espontània, còmode fins al darrer moment. El resultat és una entrevista fresca, on no m’hi sent perduda sinó trobada, on no m’hi sent tergiversada sinó entesa, i que m’ha servit per ser conscient d’aquests 8 anys, en el meu cas, de companyonia, d’amistat, de viatge al cor del país i de la llengua, de normalitat, tan necessaris.
Molts d’anys i bons, en llibertat i en català!
L’enllaç és :

http://www.vilaweb.cat/noticia/4208184/20140826/maria-victoria-secall-vida-cultural-mallorca-havia-marginat-xesca-ensenyat.html

Afegeix un comentari

Comentaris tancats.