El desig que s’apropa però encara és cec

Avui divendres 7 de març un misteri que fa salivar, el desig que s’apropa, però encara és cec, a tocar de mà, però evanescent. Una activitat organitzada pel col•lectiu Cultura a Casa del qual en som membre.
A les 19h. ens hem de trobar, com al temps de les reunions clandestines, a un lloc pròxim al lloc secret en qüestió, una plaça de Ciutat, el Banc de l’Oli, on serem informats de l’adreça – que no puc dir perquè no la sé i possiblement haurà de romandre anònima – per celebrar el taller degustació de Tomeu Arbona del Fornet de la Soca. El menú és ben engrescador :

ENTRANTS
Panadetes de xot tendre amb cabell d’àngel
Coquetes de carxofa amb jonquet

PRIMER
Sopes de Pasqua amb llengües del papa i menuts de gallina

SEGONS
Calamarsets farcits amb poma i moniatos confitats
Perdius de capellà amb figues seques i pasta d’ensaïmada.

POSTRES
Tortades Reials amb flors fresques de taronger
Ensaïmada entrunyellada de patata

Tot això regat amb el vi negre TRISPOL de les Bodegues Mesquida i Mora de Mallorca i 20 euros. La felicitat no té preu.


Esper aprendre molt i gaudir encara més. A la Quaresma tot sacrifici és petit.

Feia més d’un mes que no escrivia. M’ha semblat bé trencar el gel amb gastronomia i fer-vos un poc de gola. Mem si a algun amic li abelleix venir a tastar algun dia els petits plaers de ma vida. En Joan Alcaraz m’ha retret amb eficàcia la meva absència. Vagi per a tu i tots els amics aquesta picadeta d’ull enyorada.

A reveure, estimadons i estimadones

Afegeix un comentari

Comentaris tancats.