El pèndol de petites oscil·lacions

El bloc de Maria Victòria Secall

1 de novembre de 2013
4 comentaris

Panellets

Fets a casa amb ametlles i sucre, algunes variants amb coco, cafè, codonyat, avellana, pinyons, nous…Per a Tots Sants a casa de tota la vida panellets. Quan era a Barcelona a ca mon pare i ma mare amb una copeta d’Aromes de Montserrat, a ca nostra a Mallorca amb una copeta d’herbes casolanes.

Bon profit virtual!

Me pens que també n’haureu fet.
Per cert els fantasmes arruix!

  1. Recomano malvasia de Sitges. N’acabo de comprar per “maridar-la” amb els meus panellets també casolans (però el mèrit és de la meva dona). Que vagi de gust!
  2. D’acord amb en Joan …. Malvasia de Sitges i un dia perfecte. Enguany no els he tastat …. i veure’ls els de ca vostra, m’han entrat de sobte unes ganes boges de menjar-ne un parell ……. mmmmm …. ja ho he fet. Bonissims!
     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!