Vilabep de viatge

La redacció de Vilaweb Badalona de gira mundial

17 d'abril de 2005
Sense categoria
2 comentaris

Ja no cal que votin!

Això és el que deuen pensar milers de bascos quan, a mitja hora per tancar les urnes, veuen com el diari El Mundo ja fa hores que ha publicat una enquesta electoral. Ens estalviem reproduir-ne els resultats per dos motius: perquè aquestes pràciques acaben amb el ritual d’esperar fins les vuit per veure com en Francino desvela la incògnita; però sobretot per estalviar a Vilaweb la multa que la llei imposa als mitjans de comunicació que publiquin enquestes electorals abans del tancament de les urnes.

Entre 300 i uns 2000 euros de multa és el que imposa la llei per publicar enquestes abans d’hora. Una quantitat sens dubte assumible pel diari El Mundo i que potser els ha animat a saltar-se la normativa vigent. Hem dit que no desvelaríem res i no ho farem; només apuntar que si la gent del PNB fan cas de l’enquesta d’El Mundo no creiem que se sentin massa satisfets. Però els del PSE tampoc tindrien gaires motius d’alegria. A les vuit, llei amb mà, serà el moment d’especular.

  1. El més trist és que aquesta periodista va donant lliçons de legalitat a la resta, pq sembla el l’Otegui ha votat amb el dni vasc, que no té validesa… increible, això és la llei de l’embut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!