Atenes fric


(Xavi, Atenes, Grècia – en diferit)
La cantonada d’en Tom és un d’aquells llocs que se’t queden gravats. Situat a Plaka, el barri turístic, aquest solar ha estat reconvertit en espai d’"expressió" i crítica política. El seu autor, en Tom, l’ha decorat amb andròmines i cartells contra els governs nord-americans i anglesos. La instal·lació inclou un cotxe escarabat, un menú de restaurant, un arbre de Nadal amb llumetes o un cartell que avisa que es tracta d’un centre de la CIA. Quan ens hi vam acostar el tal Tom estava enfeinat amb una motocicleta en descomposició. En d’altres moments ell mateix fa d’orador i exposa els seus plantejaments als curiosos turistes. Em va recordar una mica la senyora gallega que hi ha plantada davant de la Casa Blanca.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *