Un passeig gore pel mercat municipal


(Xavi, Atenes, Grècia – en diferit)
El Mercat Central d’Atenes m’ha portat un dels moment més intensos del viatge. Ens hi hem acostat al vespre, cap a les set de la tarda. La part central estava tancada però al seu voltant hi ha el mercat de la carn. Desenes d’homes amb bata blanca i tacada de sang feien guàrdia davant la seva parada. Cridaven entre ells, ens cridaven a nosaltres, netejaven les visceres escampades pel terra a cop de manguera. Penjant del sostre, desenes de pantalles planes de plasma passaven vídeos musicals. Més enllà, restaurants ronyosos servien plats… de carn. Un passeig esperpèntic que ens ha fet sentir per uns moments com a part integrant d’una pel·lícula gore de sèrie B.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *