El caos en primera persona


(Xavi, Atenes, Grècia)
Abans d’arribar a Atenes gairebé totes les referències qualificaven la ciutat com a "caos". Ara que hi sóc entenc una mica més l’afirmació. Atenes sembla haver crescut sense massa planificació i el resultat són unes poques vies amples amb un enorme volum de trànsit i soroll, i al costat carrerons sense ordre i amb greus problemes d’enllumenat. Aquesta majoria de carrerons presenten forats a l’asfalt, piles de brossa al voltant de contenidors plens i cotxes aparcats sobre els passos de zebra. Excepció en són els barris més turístics, com el de Plaka, situats majoritàriament al voltant de l’Acròpolis. Es tracta de carrers només per a vianants plens de tavernes i cafès acollidors i de disseny. Sembla increïble que els caòtics carrers i aquestes agradables zones estiguin separades per uns pocs metres.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *