La parelleta: sense maleta i amb sobrereserves

Els amics d’Iberia segueixen capficats en complicar-me el viatge. La meva maleta segueix perduda. Després de tres trucades a Iberia diuen que creien que me l’havien enviat ahir via Roma però que es veu que no va arribar. I ara que no saben on està… però "que no em preocupi". Ja.

Els amics ibèrics han posat la cirereta al dia deixant la meva acompanyant sense vol directe des de Barcelona a Atenes. Ella havia d’arribar a mitja tarda, però han sobrereservat l’avió i l’han enviat via Madrid. Arribarà a les 11 de la nit… Curiosa l’anècdota que m’ha explicat per telèfon: la mateixa noia del mostrador d’Iberia li ha dit que no facturés l’equipatge perquè sinó el podria perdre al Terminal 4 de Madrid. El porta arrossegant tot el dia. Sembla doncs que la solució d’Iberia als equipatges que es perden a la nova Barajas és portar la maleta sota el braç… o enviar-la via Roma !!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *