17 de setembre de 2020
0 comentaris

Una foto val més que mil paraules (no sempre!)

No sempre, però hi ha fotos impagables, com la que ha publicat la premsa, a instàncies del gabinet de comunicació de l’Ajuntament d’Oliva (supose).

 La campanya és per celebrar el dia mundial de l’agricultura (un dia mundial més!), en definitiva, perquè la gent es consciencie i compre fruita, i la consumisca, la menge, vaja!
El cas és que la iniciativa amb què “pretenem -va dir el senyor alcalde olivà- que siga el punt de partida perquè l’agricultura a la nostra ciutat no només continue viva, sinó que a més, prenga un nou impuls.” té lloc al davant l’edifici del mercat municipal, del qual, a la foto,… ni rastre.
Algú se’n recorda, per cert, de la iniciativa?
El que sí que hi és ben evident, és la promoció gratuïta de la casa de jocs i apostes que fa de teló de fons. Foment subliminal de la ludopatia?
O el missatge és,senzillament: prova amb el joc a canviar la teua sort, perquè no en tenim una altra, d’opció, per a tu.
Una foto no és només una simple imatge captada amb un mòbil. Una foto és una imatge que, de vegades, val més que mil paraules.

Sense més comentaris!
No s’ho mereix! La cosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!