La Tafanera de Saltamartí

Saltamartí llibres. La llibreria de C/Canonge Baranera 78, a Badalona www.saltamarti.cat

12 de març de 2013
0 comentaris

L’amor va amb vespa

Ahir, a la porta de Saltamartí llibres, lluïa el cartell de la presentació del llibre de Núria Coll “Tots els llocs em recorden a tu. El cartell reproduïa la portada del llibre a on veiem una noia conduint una Vespa. Sembla que el llibre va d’amors i desamors de noies de trenta anys. En un proper apunt ja ho explicaré perquè vull anar a la presentació.

Ja a dins de la llibreria, i deixant passejar la mirada entre les flamants portades de llibres de novetats, els ulls s’han frenat de cop davant la coberta d’un llibre de Federico Moccia titulat “a tres metres sobre el cel” la imatge protagonista és una Vespa. El llibre ens explica les històries d’amor entre una parella a l’estil Romeu i Julieta amb l’oposició dels pares i les diferències socials de la parella, finalment l’amor triomfa i damunt la Vespa.

No, no és possible! Una altra coberta amb una Vespa! No pot ser!. I sí, així és: un fons groc llampant i una noia pujada a una Vespa, el llibre es titula “set hores per enamorar-te” de Giampaolo Morelli. En aquesta ocasió ens parla d’un marit enganyat que coneix una mestra que l’ensenya a enamorar-se. Això si, sembla que és imprescindible per l’amor posseir una Vespa.

Reconec que darrerament m’he dedicat molt més  a anar a manifestacions i concentracions que no pas a trobades sentimentals o amoroses

He arribat a dues conclusions:

PRIMERA: Que l’economia està fatal, i que és necessari protestar i manifestar-se.

SEGONA: Que he de deixar el transport públic i comprar-me una Vespa , aixì potser podré trobar un amor.

Llástima que no tinc carnet de conduir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!