Dijous 2 de febrer

El proper dijous 2 de febrer serà el meu aniversari, com ja esteu imaginant no desvetllaré la meva edat,  ho celebraré amb un bon àpat amb l’Alex, que així m’ho ha promès.

També ho podré celebrar amb noves lectures. L’he dit al meu Àlex que dijous està anunciat que surten dos llibres que vull que em regali a més del sopar… son el Diari d’hivern de Paul Auster  i Memòria d’uns ulls pintats de Lluís Llach.

En tinc força ganes de llegir tots dos llibres. El d’en Llach perquè estic convençuda que encara que tingui una gran repercussió en els mitjans… coneixent el personatge i el seu rigor professional i intel·lectual, segur que ha escrit aquest llibre amb els cinc sentits. Sembla ser que els de Saltamartí van anar a la presentació del llibre amb l’autor. Així vaig sentir que la Sílvia ho explicava a una clienta i li deia que ja havia llegit el llibre i que li havia agradat molt. No només per la història sinó, i sobre tot, per la sensibilitat que mostrava; la Sílvia li deia que podies trobar emocions a cada pàgina que llegies.  

També em ve de gust llegir el de Paul Auster, el darrer llibre que vaig llegir, Invisible, més enllà de la coberta repetida, em va agradar molt

Mentre no arriba el meu aniversari continuaré la lectura que vaig fent de manera intermitent del llibre d’assaig i història que ha publicat en Josep Fontana, Por el bien del imperio, confesso que soc poc lectora de llibres d’història, però aquest llibre em te atrapada:  l’autor ens explica  “una història del món des de 1945 fins a l’actualitat” la tesi que defensa és que des del final de la guerra mundial l’hegemonia del món ha estat en mans dels Estats Units i sobre tot al seu servei. L’assaig defensa que, 70 anys després del final de la guerra, ens van prometre pau, una existència lliure, sense por i sense pobresa i no s’han acomplert, contràriament les desigualats s’han eixamplat encara més.

Ja ho sabeu si dijous em voleu felicitar o regalar llibres estaré encantada… que encara m’agrada llegir malgrat tenir un any més.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *