Qui sóc

Sóc una autora catalana nascuda a Barcelona. Ara visc a la ciutat de Toronto, Canadà, on treballo de professora al Glendon College de la Universitat de York.

Qui és qui. Institució de les Lletres Catalanes. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

2 respostes a Qui sóc

 1. Bona nit
  El meu nom és Xavier Martín des Castell (Menorca). Som membre de l’Institut Menorquí d’Estudis i company de na Josefina Salord. Com a professor cada any m’encarreg de fer la Ruta literària Àngel Ruiz i Pablo. He treballat l’obra de l’autor i he tret a la llum correspondència inèdita. Estem preparant pel 2015, l’Any Ruiz i Pablo, amb motiu del seu 150 aniversari.

  • Shaudin diu:

   Benvolgut Xavier,
   Quina sorpresa! És magnífic tot el que em comentes i m’ha fet molta iŀlusió saber-ho. És una llàstima que sigui tan lluny perquè m’agradaria molt fer la teva coneixença i la de na Josefina Salord. M’estimo molt Menorca, perquè no només hi havia anat quan era joveneta sinó que a més n’havia sentit parlar tant a la meva mare! I m’interessa molt assabentar-me de coses sobre el besavi. No sé com em podria comunicar amb tu ―ets al facebook o tens algun bloc, per casualitat? Si mai m’has de dir quelcom, la meva adreça electrònica és: melgar@glendon.yorku.ca .