Ja he votat!

Ja he votat des del Canadà!

Quant a Shaudin

Sóc catalana i canadenca. Vaig néixer a Barcelona i fa més de 30 anys que visc a Toronto (Canadà). Ensenyo llengües, literatura i cultura catalana al campus de Glendon de la Universitat de York. He publicat tres noveŀles i diversos relats, en català, naturalment.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Ja he votat!

 1. Jaume Cusó diu:

  Sembla que ens serà més difícil votar als que som a Catalunya que als que sou a l’estranger. D’una banda tenim el Gobierno de España que ha donat ordres a tots els cossos de policia d’impedir la votació, de perseguir urnes i paperetes i de perseguir els organitzadors i col·laboradors del referèndum. D’altra banda hi ha ajuntaments a Catalunya que no facilitaran els locals, entre ells l’Ajuntament de la ciutat més gran del país, Barcelona. I jo sóc barceloní. L’alcaldessa Colau com ens té acostumats, un dia diu una cosa, un altre dia diu la contrària.

  • Shaudin diu:

   Hola, Jaume,
   Tinc una acumulació de feina (i en conseqüència força abandonats els meus blocs), però cada dia llegeixo les notícies de Catalunya, al Vilaweb, amb deteniment. Marededéu quin atac més bèstia ens fa Espanya! Vaig llegint les notícies amb certa sorpresa, perquè des del Canadà resulta increïble veure que tot això pugui passar —és bèstia i alhora d’una absurditat colossal—.
   Esperem que tot surti bé l’1 d’actubre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*