Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

22 de maig de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Solidaritat mallorquina / afroamericana des de Barcelona

Precisament en aquests moments en què el nostre company Jaume Sastre pateix, una vegada més, una campanya de difamació per part dels sectors de l’extrema dreta aglutinats entorn d’El Mundo i el PP, reproduïm una carta que ens acaba d’arribar avui mateix a suportvagadefam@gmail.com.
Grup de suport

————————–

Bon vespre, Jaume,

Tot i que ens coneixem diria que només de referències mútues, vull, ara mateix, solidaritzar-me, com a ciutadà mallorquí i militant sobiranista i d’esquerres, amb la teva iniciativa i la teva lluita. Que són, sens dubte, les de tots.
Al Principat, on visc, són moltes les veus que es preocupen pel teu estat i les teves vindicacions, així com per les mobilitzacions de l’Assemblea de Docents, la Plataforma Crida i tot el moviment de l’àmbit educatiu de les Balears.

 

Com que em consta que sempre has admirat la lluita, coratjosa, dels afroamericans dels EUA, pels seus drets civils i polítics, vull despedir aquests mots d’ànim amb unes paraules de l’activista Stokely Carmichael (1941-1998), que fou líder del Partit dels Panteres Negres, i que venen a rotlle arran de l’escrit miserable i inhumà de Román Piña Valls:
 
“Ens odien tant (els supremacistes blancs) que quan algú dels nostres ha emprat la vaga de fam com a arma s’alegren, abans de valorar l’impacte del nostre combat, que no mengem. El que no saben, cegats pel seu odi, és que cada dia que passa ens els estam menjant a ells”.
 
Una abraçada,
Salut,
Toni Trobat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!